Advies over vergunningen, EG-certificaten en bezitsontheffingen

Natuur en Recht kan u adviseren wanneer u met vragen zit over vergunningen, EG-certificaten en bezitsontheffing voor beschermde in– en uitheemse dieren en planten. Ook kan Natuur en Recht u helpen bij het verkrijgen van een Dierentuinvergunning.

 

Natuur en Recht kan u helpen bij het aanvragen van deze documenten maar ook documenten die reeds in uw bezit zijn en waar u vragen over heeft, controleren op geldigheid.

 

Verder kan Natuur en Recht voor personen of organisaties met een uitgebreid bestand beschermde dieren of planten, uitzoeken of alle vereiste documenten aanwezig zijn, of deze documenten allemaal geldig zijn en, wanneer er zaken ontbreken of aanpassing nodig hebben, behulpzaam zijn bij het aanvragen van de benodigde documenten en aanpassingen.

 

De kosten voor advies bedragen € 150,- ex. BTW per uur, maar voor de eerste 5 uur rekent Natuur en Recht een gereduceerd tarief van € 100,- ex. BTW.

 

Indien u advies wenst of een indicatie wilt van de kosten voor een bepaalde opdracht dan kunt u dit kenbaar maken via het Contactformulier.